[ Pobierz całość w formacie PDF ]

vanilij
5
Zamesimo kvaaeno testo kot pri potici in damo vzhajat.
10. FLANCATI ( za 10 oseb)
25 dag moke
3 dag masla
a%0Å„ep soli
4 rumenjaki
2 dag sladkorja
4 ~lice kisle smetane
1 ~li%0Å„ka limoninega soka
2 ~lici belega vina
1 ~lica ruma
sladkor v prahu za posipanje
Med moko razdrobimo maa%0Å„obo, pridamo ostale sestavine in vgnetemo testo. Na hladnem naj
po%0Å„iva ½ ure. Razvaljamo za no~ev rob na debelo. Z kolescem naredimo pravokotnike in v
vsakem pravokotniku naredimo 2 do 3 zareze. Rob more ostati cel. Preden damo flancat v olje
prekri~amo narezane trakove.
Ocvrte potresemo s sladkorjem v prahu.
6 [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • ssaver.htw.pl